Kylpyhuoneremontti Tampere

Kylpyhuoneremontti Tampere - Tilaa kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta. Laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneremontti lisää asunnon arvoa ja viihtyisyyttä. Maalauspalvelu Laineella on jo 30 vuoden kokemus onnistuneiden kylpyhuoneremonttien tekemisestä. Teemme kylpyhuoneremontit Tampereella ja muualla Pirkanmaalla yrityksille, kunnille, yksityisasiakkaille ja kaikille remonttia kaipaaville. Meiltä löytyy märkätilojen vesieristyssertifikaatin omaava henkilökunta. Sertifikaattia ei vaadita esimerkiksi omakotitaloissa tehtyjä remontteja varten, mutta remontoijaksi kannattaa silti valita sen omaavat työntekijät, jotta vältytään turhilta asennusvirheiltä ja mahdollisilta kosteusvaurioilta tulevaisuudessa. Yksityishenkilöiden on mahdollista saada kylpyhuoneremontin työosuudesta kotitalousvähennystä.

Monipuolinen kylpyhuoneremontti

Henkilökuntamme monipuolisen osaaminen ansiosta pystymme tekemään muun muassa lattiavalut, muuraustyöt ja laattatyöt itse, säästäen siten asiakkaan aikaa ja vaivaa. Työntekijämme koostuvat taitavista remonttialan moniosaajista, joten remonttisi on varmasti hyvissä käsissä. Ota meihin yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla. Tulemme paikan päälle työmaalle katsomaan, millainen projekti asiakkaalla on mielessä. Samalla voimme käydä läpi eri vaihtoehtoja ja tarvittaessa etsiä yhdessä parhain ratkaisu. Käynnin perusteella teemme kustannusarvion ja tarjouksen urakasta. Normaalisti laskutamme asiakasta vasta kun työ on valmistunut. Suuremmissa projekteissa voimme sopia maksusta erissä. Pyrimme aloittamaan työn asiakkaan toiveiden mukaan, kunhan työstä sovitaan tarpeeksi ajoissa. Kiireisenä aikana aloitusajankohta voi mennä toivottua pidemmälle.

Kylpyhuoneremontti Tampere - kokonaisvaltaista palvelua

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit sisältävät yleensä seinien, lattioiden, lauteiden ja katon uusimiset sekä mahdolliset väliseinien muutokset. Nykyään on kylpyhuoneeseen ja saunatiloihin suosittua asentaa samalla lattialämmitys, jollei sitä vielä aiemmin ollut. Kylpyhuoneremontissa yleensä puretaan ensin vanhat kalusteet ja pinnat pois ja aloitetaan uuden tekeminen puhtaalta pöydältä. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia kalusteiden ja muiden hankinnasta vaan voimme hankkia ne puolestasi. Myös sähkö ja Lvi-työt saat kauttamme luotettavien yhteistyökumppaneidemme ansiosta. Jos kylpyhuoneesta löydetään vesivahinko, löytyy meiltä myös kalusto kylpyhuoneen kuivattamista ja kosteusmittausta varten. Kuivatamme tilan kokonaan ennen uuden kylpyhuoneen aloittamista. Kylpyhuoneremontin kesto riippuu hyvin paljon projektin laajuudesta ja tehtävien töiden määrästä. Normaalisti omakotitalon kylpyhuoneremontti kestää 2-3 viikkoa, jollei kylpyhuoneessa ole kosteutta ja kuivatusta tarvita. Kuivatus lisää kylpyhuoneremontin kestoa merkittävästi. Remontin päätteeksi siivoamme jälkemme ja viemme jätteet pois työmaalta.

Kylpyhuoneremontti vankalla kokemuksella

Olemme tehneet satoja sauna- ja kylpyhuoneremontteja hyvällä menestyksellä. Paljon niitä olemme tehneet erityisesti yksityisille ja taloyhtiöille. Olemme lisäksi mukana Luotettava kumppani ja Tilaajavastuu ohjelmassa.

Kylpyhuoneremontti Tampere - Ota yhteyttä kokeneeseen ja luotettavaan remontoijaan Maalauspalvelu Laineeseen.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä

  • Luotettava kumppani
  • Pinta urakoitsija ry