Kylpyhuoneremontti Tampere

Tilaa kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta-  Maalauspalvelu Laineella on jo 30 vuoden kokemus onnistuneiden kylpyhuoneremonttien tekemisestä. Laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneremontti lisää asunnon arvoa ja viihtyisyyttä. Teemme kylpyhuoneremontit Tampereella ja muualla Pirkanmaalla yrityksille, kunnille, yksityisasiakkaille ja kaikille remonttia kaipaaville.

Meiltä löytyy märkätilojen vesieristyssertifikaatin omaava henkilökunta. Sertifikaattia ei vaadita esimerkiksi omakotitaloissa tehtyjä remontteja varten, mutta remontoijaksi kannattaa silti valita sen omaavat työntekijät, jotta vältytään turhilta asennusvirheiltä ja mahdollisilta kosteusvaurioilta tulevaisuudessa. 

Ammattitaidolla ja aikataulussa

Henkilökuntamme monipuolisen osaamisen ansiosta pystymme tekemään muun muassa lattiavalut, muuraus- ja laattatyöt itse, säästäen siten asiakkaan aikaa ja vaivaa. Työntekijämme koostuvat taitavista remonttialan moniosaajista. 

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse soittamalla numeroon 0400 730 690 tai sähköpostilla, niin tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta, ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä.

Remontti aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu normaalisti työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa erissä. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen. 

Miten kylpyhuoneremontti etenee?

Kylpyhuone- ja saunaremontit sisältävät yleensä seinien, lattioiden, lauteiden ja katon uusimiset sekä mahdolliset väliseinien muutokset. Nykyään kylpyhuoneeseen ja saunatiloihin on suosittua asentaa lattialämmitys, jollei sitä vielä aiemmin ollut. Kylpyhuoneremontissa normaalisti puretaan ensin vanhat kalusteet ja pinnat pois ja aloitetaan uuden tekeminen puhtaalta pöydältä. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia kalusteiden ja muiden hankinnasta, vaan me hankimme ne puolestasi. Myös sähkö- ja lvi-työt saat kauttamme luotettavien yhteistyökumppaneidemme ansiosta.

Mikäli kylpyhuoneesta löydetään vesivahinko, meiltä löytyy kalusto kylpyhuoneen kuivattamista ja kosteusmittausta varten. Kuivatamme tilan kokonaan ennen uuden rakennusta.

Kylpyhuoneremontin kesto riippuu projektin laajuudesta ja tehtävien töiden määrästä. Normaalisti omakotitalon kylpyhuoneremontti kestää 2-3 viikkoa, jollei kylpyhuoneessa ole kosteutta eikä kuivatusta tarvita. Kuivatus lisää kylpyhuoneremontin kestoa merkittävästi. 

Luotettavat palvelut

Olemme tehneet satoja sauna- ja kylpyhuoneremontteja hyvällä menestyksellä erityisesti yksityisille ja taloyhtiöille. Olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa.

Kylpyhuoneremontit – luotettavasti ja osaavasti, ota yhteyttä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä

  • Luotettava kumppani
  • Pinta urakoitsija ry