Kylpyhuoneremontti Tampere

Tilaa kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta-  Maalauspalvelu Laineella on jo 30 vuoden kokemus onnistuneiden kylpyhuoneremonttien tekemisestä. Laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneremontti lisää asunnon arvoa ja viihtyisyyttä. Teemme kylpyhuoneremontit Tampereella ja muualla Pirkanmaalla yksityis- ja yritysasiakkaille.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse soittamalla numeroon 0400 730 690 tai sähköpostilla. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta, ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä.

Remontti aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu normaalisti työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa erissä. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen. 

Ammattitaidolla ja aikataulussa

Meiltä löytyy märkätilojen vesieristyssertifikaatin omaava henkilökunta. Sertifikaattia ei vaadita esimerkiksi omakotitaloissa tehtyjä remontteja varten, mutta remontoijaksi kannattaa silti valita sen omaavat työntekijät, jotta vältytään turhilta asennusvirheiltä ja mahdollisilta kosteusvaurioilta tulevaisuudessa. 

Henkilökuntamme monipuolisen osaamisen ansiosta pystymme tekemään muun muassa lattiavalut, muuraus- ja laattatyöt itse, säästäen siten asiakkaan aikaa ja vaivaa. Työntekijämme koostuvat taitavista remonttialan moniosaajista. 

Miten kylpyhuoneremontti etenee?

Kylpyhuoneremontin kesto riippuu remontin laajuudesta ja tehtävien töiden määrästä. Normaalisti omakotitalon kylpyhuoneremontti kestää 2-3 viikkoa, mikäli kylpyhuoneessa ei ole kosteutta eikä kuivatusta tarvita. Kuivatus lisää kylpyhuoneremontin kestoa merkittävästi. 

Kylpyhuone- ja saunaremontit sisältävät yleensä seinien, lattioiden, lauteiden ja katon uusimiset sekä mahdolliset väliseinien muutokset. Nykyisin kylpyhuoneeseen ja saunatiloihin on suosittua asentaa lattialämmitys, jollei sitä vielä aiemmin ollut. Kylpyhuoneremontissa normaalisti puretaan ensin vanhat kalusteet ja pinnat pois, ja aloitetaan uuden tekeminen puhtaalta pöydältä. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia kalusteiden ja muiden hankinnasta, vaan me hankimme ne puolestasi. Luotettavien yhteistyökumppaneidemme ansiosta saat kauttamme myös sähkö- ja lvi-työt.

Mikäli kylpyhuoneesta löydetään vesivahinko, meiltä löytyy kalusto kylpyhuoneen kosteusmittausta ja kuivattamista varten. 

Luotettavat palvelut

Olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä

  • Luotettava kumppani
  • Pinta urakoitsija ry