Remontti Tampere

Remontti onnistuu Maalauspalvelu Laineelta vankalla 30 vuoden kokemuksella. Remontteja on monenlaisia, se voi sisältää pieniä muutoksia asunnossa tai tilojen suurempia saneerauksia. Yrityksemme pitkä kokemus onnistuneiden remonttien toteuttamisesta varmistaa, että työmme jälki on ammattitaitoista, laadukasta ja ajantasaisten standardien mukaista. Palvelemme kaikissa remonttitarpeissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Tarjoamme remonttipalveluitamme pääasiassa yrityksille, taloyhtiöílle ja rakennusliikkeille.

Ammattitaidolla ja aikataulussa

Laaja-alaisen ammattitaitomme ansiosta pystymme tekemään monipuolisesti remonteissa vaadittavat erilaiset työt. Näihin sisältyvät muun muassa erilaiset matto-, laatoitus-, kirvesmies-, tasoite- ja maalaustyöt. Tämän ansiosta ei tarvitse palkata muita ammattimiehiä tekemään näitä töitä ja yrittää saada eri toimijoiden aikatauluja sopimaan yhteen. Tämä säästää paljon aikaa ja mahdollistaa työn valmistumisen sovitussa aikataulussa.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse soittamalla numeroon 0400 730 690 tai sähköpostilla, niin tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan remonttikohdetta ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä.

Remontti aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu yleensä työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa erissä. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen. 

Olemme tehneet vuosien ajan yhteistyötä hyvien ja ammattitaitoisten sähkö- ja lvi-alan yritysten kanssa, joita voimme suositella lämpimästi. Hankkimalla myös lvi- ja sähkötyöt kauttamme, säästät aikaa ja rahaa.

Esimerkkejä toteuttamistamme remonteista

Esimerkkejä erilaisista tekemistämme remonteista ovat huoneistoremontit, omakotitalojen saneeraukset, liike- ja toimitilamuutokset, taloyhtiöiden sauna- ja kylpyhuoneremontit. Rakennusliikkeille tekemämme työt ovat pääasiassa olleet tasoite- ja maalaustöitä.

Lääkäriasema Pihlajalinna

Olemme tehneet myös lääkäriasemien ja terveyskeskusten saneerauksia, esimerkkinä lääkäriasema Pihlajalinnan eri toimipisteiden saneeraustyöt. Lääkäriasemille tehtiin kokonaisvaltainen saneeraus, joka sisälsi sisätilojen, laboratorioiden ja vastaanottotilojen rakentamisen.

Lääkäriasemien saneeraustyöt eroavat muista remonteista, sillä niissä tulee kiinnittää erityistä huomiota tilojen hyvään äänieristykseen, jotta potilaiden yksityisyys voidaan varmistaa. Referenssit- sivulla voit tutustua tarkemmin työhistoriaamme.

Luotettavat palvelut

Olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa.

Remontit – luotettavasti ja osaavasti, ota yhteyttä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä

  • Luotettava kumppani
  • Pinta urakoitsija ry