Remontti Tampere - Teemme remontit ammattitaidolla

Remontti Tampere - Remontti onnistuu Maalauspalvelu Laineelta vankalla 30 vuoden kokemuksella. Remonttia on monenlaista, se voi sisältää pienempiä muutoksia asunnossa tai tilojen suurempia saneerauksia. Yrityksemme pitkä kokemus onnistuneiden remonttien toteuttamisesta varmistaa, että työmme jälki on ammattitaitoista, laadukasta ja ajanmukaisten standardien mukaista. Palvelemme kaikissa remonttitarpeissa Tampereen alueella ja muualla Pirkanmaalla. Tarjoamme remonttipalveluitamme pääasiassa yrityksille, taloyhtiöílle ja rakennusliikkeille.

Remontti Tampere - ammattitaidolla ja aikataulussa

Laaja-alaisen ammattitaitomme ansiosta pystymme tekemään monipuolisesti remonteissa vaadittavat erilaiset työt. Näihin sisältyvät muun muassa erilaiset mattotyöt, laatoitustyöt, kirvesmiestyöt ja tasoite- ja maalaustyöt. Tämän ansiosta ei tarvitse palkata muita ammattimiehiä tekemään näitä töitä ja yrittää saada eri toimijoiden aikatauluja sopimaan yhteen. Tämä säästää paljon aikaa ja mahdollistaa työn valmistumisen sovitussa aikataulussa.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse soittamalla numeroon 0400 730 690 tai sähköpostilla, niin tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan remonttikohdetta ja samalla voimme käydä läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä. Remontti aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Mielellämme otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, jos oma aikataulumme ja työtilanteemme sen vain sallii. Laskutus tapahtuu yleensä työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa erissä.

Esimerkkejä toteuttamistamme remonteista

Esimerkkejä erilaisista tekemistämme remonteista ovat huoneistoremontit, omakotitalojen saneeraukset, liike- ja toimitilamuutokset, taloyhtiöiden saunaremontit ja kylpyhuoneremontit. Rakennusliikkeille tekemämme työt ovat pääasiassa olleet tasoite- ja maalaustöitä.

Lääkäriasema Dextra
Olemme tehneet myös lääkäriasemien ja terveyskeskusten saneerauksia, esimerkkinä lääkäriasema Dextran eri toimipisteiden saneeraustyöt. Lääkäriasemille tehtiin kokonaisvaltainen saneeraus, joka sisälsi sisätilojen, laboratorioiden ja vastaanottotilojen rakentamisen. Lääkäriasemien saneeraustyöt eroavat muista remonteista siten, että niissä täytyy kiinnittää erityishuomiota tilojen hyvään äänieristykseen, jotta potilaiden yksityisyys voidaan varmistaa. Referenssit-sivulla voit tutustua tarkemmin työhistoriaamme.

Remontti Tampere - luotettavat palvelut

Maalauspalvelu Laine on mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa, mikä on takeena luotettavasta ja vakaasta toiminnastamme. Meillä on yritykseemme hyvin sitoutunut henkilökunta, joka koostuu kotimaisista alan ammattilaisista. Olemme tehneet vuosien ajan yhteistyötä hyvien ja ammattitaitoisten sähkö- ja Lvi-alan yritysten kanssa, joita voimme suositella lämpimästi. Hankkimalla myös Lvi- ja sähkötyöt kauttamme, säästät aikaa ja rahaa.

Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen. Toimipaikkamme sijaitsee Kyröskoskella ja remontti onnistuu Tampereen lisäksi Kyröskosken läheisyydessä Pirkanmaalla sijaitsevilla paikkakunnilla, kuten Ikaalinen, Ylöjärvi, Nokia ja Sastamala muutamia mainitaksemme.

Remontit Tampereella – luotettavasti ja osaavasti, ota yhteyttä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä

  • Luotettava kumppani
  • Pinta urakoitsija ry