Remontti Tampere

Tilaa remontti alan ammattilaiselta-  Maalauspalvelu Laineella on jo 30 vuoden kokemus onnistuneiden remonttien tekemisestä. Remontteja on monenlaisia, se voi sisältää pieniä muutoksia asunnossa tai tilojen suurempia saneerauksia. Yrityksemme pitkä kokemus onnistuneiden remonttien toteuttamisesta varmistaa, että työmme jälki on ammattitaitoista, laadukasta ja ajantasaisten standardien mukaista. Palvelemme kaikissa remonttitarpeissa Tampereella ja Pirkanmaalla. Tarjoamme remonttipalveluitamme pääasiassa yrityksille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse soittamalla numeroon 0400 730 690 tai sähköpostilla. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä.

Työ aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu yleensä työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa erissä. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen. 

Ammattitaidolla ja aikataulussa

Laaja-alaisen ammattitaitomme ansiosta pystymme tekemään monipuolisesti remonteissa vaadittavat erilaiset työt. Näihin sisältyvät muun muassa erilaiset matto-, laatoitus-, kirvesmies-, tasoite- ja maalaustyöt. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse palkata muita ammattilaisia ja yrittää saada eri toimijoiden aikatauluja sopimaan yhteen. Tämä säästää paljon aikaa ja mahdollistaa työn valmistumisen sovitussa aikataulussa.

Luotettavien yhteistyökumppaneidemme ansiosta saat kauttamme myös sähkö- ja lvi-työt.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Luotettavat palvelut

Olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa.
 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä

  • Luotettava kumppani
  • Pinta urakoitsija ry