Saneeraus Tampere

Tilaa saneeraus alan ammattilaiselta-  Maalauspalvelu Laineella on jo 30 vuoden kokemus onnistuneiden saneerausten tekemisestä. Erilaiset saneeraukset kuuluvat olennaisena osana palveluihimme, poislukien julkisivusaneeraukset.

Teemme huoneistosaneeraukset, omakotitalosaneeraukset sekä liiketilojen, toimistojen, lääkäriasemien ja muiden toimitilojen saneeraukset Tampereella ja Pirkanmaalla yksityis- ja yritysasiakkaille.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse soittamalla numeroon 0400 730 690 tai sähköpostilla. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta, ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä. 

Työ aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu normaalisti työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa erissä. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen. 

Isommat saneerausprojektit voivat kestää 3-4 kuukautta riippuen työn laajuudesta ja projektin muiden toimijoiden aikatauluista.

Olemme pitkän historiamme aikana löytäneet hyvät aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit. Näiden ansiosta saat kauttamme myös lvi- ja sähköalan palvelut, mikä auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa.

Lääkäriasemien ja koulujen saneeraukset

Olemme tehneet muun muassa lääkäriaseman, talouskoulun ja muiden liiketilojen saneerauksia. Laajemman listan suorittamistamme saneerauksista löydät referenssit- sivulta.

Talouskoulun saneeraus

Talouskouluun tehtiin suuri saneeraustyö. Luokkatiloja muutettiin, seiniä purettiin ja uusia pystytettiin. Talouskouluun tehtiin myös uusi opetuskeittiö ja jopa pienoisravintola baaritiskeineen. Saneerauksen yhteydessä kalusteet ja kylmäkalusteet uusittiin.

Pihlajalinna lääkäriaseman saneeraus

Pihlajalinna lääkäriasemalle tehtiin suuri sisätilojen saneeraus. Vastaanotto- ja laboratoriotilat sekä henkilöstön taukotila uusittiin. Lääkäriaseman huonekokoja muutettiin, johon sisältyi väliseinien purkamista ja uusien rakentamista. Näiden lisäksi kaikki pinnat uusittiin uudistetun ilmeen mukaisesti.

Luotettavat palvelut

Olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä

  • Luotettava kumppani
  • Pinta urakoitsija ry