Saneeraus Tampere

Saneeraus Tampereella ja lähialueilla onnistuu Maalauspalvelu Laineelta vankalla ammattitaidolla. Teemme huoneistosaneeraukset, omakotitalosaneeraukset sekä liiketilojen, toimistojen, lääkäriasemien ja muiden toimitilojen saneeraukset Tampereella ja muualla Pirkanmaalla, niin yksityisille kuin yritysasiakkaille, taloyhtiöille, kunnille ja rakennusliikkeille.

Erilaiset saneeraukset kuuluvat olennaisena osana palveluihimme. Pääasiassa olemme tehneet sisätilojen saneerauksia. Julkisivusaneeraukset eivät kuulu palveluvalikoimaamme. Rakennusliikkeille teemme lähinnä tasoitus- ja maalaustöitä.

Lääkäriasemien ja koulujen saneeraukset

Olemme tehneet muun muassa lääkäriaseman, talouskoulun ja muiden liiketilojen saneerauksia. Laajemman listan suorittamistamme saneerauksista löydät referenssit- sivulta.

Talouskoulun saneeraus

Talouskouluun tehtiin suuri saneeraustyö. Luokkatiloja muutettiin, seiniä purettiin ja uusia pystytettiin. Talouskouluun tehtiin myös uusi opetuskeittiö ja jopa pienoisravintola baaritiskeineen. Saneerauksen yhteydessä kalusteet ja kylmäkalusteet uusittiin.

Pihlajalinna lääkäriaseman saneeraus

Pihlajalinna lääkäriasemalle tehtiin suuri sisätilojen saneeraus. Vastaanotto- ja laboratoriotilat sekä henkilöstön taukotila uusittiin. Lääkäriaseman huonekokoja muutettiin, johon sisältyi väliseinien purkamista ja uusien rakentamista. Näiden lisäksi kaikki pinnat uusittiin uudistetun ilmeen mukaisesti.

30 vuoden kokemuksella

Maalauspalvelu Laine omaa jo 30 vuoden kokemuksen erilaisista saneeraus- ja remonttitöistä. Olemme pitkän historiamme aikana löytäneet hyvät aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit. Näiden ansiosta saat kauttamme myös lvi- ja sähköalan palvelut, mikä auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse soittamalla numeroon 0400 730 690 tai sähköpostilla, niin tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta, ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä. 

Remontti aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu normaalisti työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa erissä. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen. 

Isommat saneerausprojektit voivat kestää 3-4 kuukautta riippuen työn laajuudesta ja projektin muiden toimijoiden aikatauluista.

Luotettavat palvelut

Olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa.


Saneeraus - luotettavasti ja osaavasti, ota yhteyttä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä

  • Luotettava kumppani
  • Pinta urakoitsija ry