Saneeraus Tampere

Saneeraus Tampereella ja lähialueilla onnistuu Maalauspalvelu Laineelta vankalla ammattitaidolla. Teemme huoneistosaneeraukset, omakotitalosaneeraukset sekä liiketilojen, toimistojen, lääkäriasemien ja muiden toimitilojen saneeraukset. Toimipisteemme sijaitsee Kyröskoskella Tampereen lähellä ja tarjoammekin palveluitamme koko Pirkanmaan alueella, kuten Ikaalisissa, Ylöjärvellä, Nokialla ja Sastamalassa. Teemme saneerauksia niin yksityisille kuin yritysasiakkaille, taloyhtiöille, kunnille ja rakennusliikkeille.

Ota siis yhteyttä ja kerro meille saneeraustarpeistasi. Erilaiset saneeraukset kuuluvat olennaisena osana Maalauspalvelu Laineen palveluihin. Pääasiassa olemme tehneet sisätilojen saneerauksia. Julkisivusaneeraukset eivät kuulu palveluvalikoimaamme. Rakennusliikkeille teemme lähinnä tasoitus- ja maalaustöitä.

Lääkäriasemien ja koulujen saneeraukset

Olemme tehneet muun muassa lääkäriasemien, kuten Dextran sisätilojen saneerauksia, talouskoulun saneerauksia ja liiketilojen saneerauksia. Laajemman listan suorittamistamme saneerauksista löydät referenssit-sivulta.

Asiakascase: Talouskoulun saneeraus

Talouskouluun tehtiin melko suuri saneeraustyö, kun sen luokkatiloja muutettiin, seiniä purettiin ja uusia pystytettiin. Kouluun tehtiin myös uusi opetuskeittiö ja jopa pienoisravintola baaritiskeineen. Saneerauksen yhteydessä myös kalusteet ja kylmäkalusteet uusittiin.

Asiakascase: Dextra lääkäriaseman saneeraus

Dextran lääkäriasemalle tehtiin myös suuri sisätilojen saneeraus. Kaikki vastaanottotilat, laboratoriotilat ja henkilöstön taukotila uusittiin. Lääkäriaseman huonekokoja muutettiin, mikä vaati väliseinien purkamista ja uusien rakentamista. Näiden lisäksi kaikki pinnat uusittiin sopimaan uusittuun ilmeeseen.

Saneeraus Tampere - 30 vuoden kokemuksella

Maalauspalvelu Laine omaa jo 30 vuoden kokemuksen erilaisista saneeraus ja remonttitöistä. Olemme pitkän historiamme aikana löytäneet hyvät aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit. Näiden ansiosta saat kauttamme myös LVI- ja sähköalan palvelut, mikä auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa. Voit ottaa meihin yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla. Tulemme mielellämme saneerauskohteeseen paikan päälle katsomaan, mitä haluatte tehtävän ja samalla voimme yhdessä miettiä eri toteutusvaihtoehtoja. Kun meille on selvää, mitä projekti tulee sisältämään, voimme antaa teille kustannusarvion ja tarjouksen. Projekti aloitetaan asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana ja tehdään sovitun aikataulun puitteissa. Laskutus tapahtuu yleensä vasta projektin valmistuttua. Isommat saneerausprojektit voivat kestää 3-4 kuukautta riippuen työn laajuudesta ja projektin muiden toimijoiden aikatauluista.

Motivoitunut henkilökuntamme palveluksessasi

Henkilökuntamme koostuu työhönsä ja yritykseemme motivoituneista alan ammattilaisista. Henkilökuntamme vaihtuvuus on ollut vähäistä ja pitkien työsuhteiden ansiosta työn eteneminen on sujuvampaa ja työn laatu laadukkaampaa. Käytämme ainoastaan kotimaista, osaavaa työvoimaa. Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa erilaisten töiden, kuten matto-, tasoite, ja laattatöiden tekemisen itse, mikä säästää remonttiin kuluvaa arvokasta aikaa.

Olemme hoitaneet Tilaajavastuu.fi:n ja Luotettava kumppani -ohjelman asettavat velvoitteet.

Saneeraus Tampere - luotettavasti ja osaavasti, ota yhteytä Maalauspalvelu Laineeseen.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä

  • Luotettava kumppani
  • Pinta urakoitsija ry