Kylpyhuoneremontti Tampere ja Pirkanmaa

 

Tilaa kylpyhuoneremontti alan ammattilaiselta-  Maalauspalvelu Laineella on jo yli 30 vuoden kokemus onnistuneiden kylpyhuoneremonttien tekemisestä. Laadukkaasti toteutettu kylpyhuoneremontti lisää asunnon arvoa ja viihtyisyyttä. Teemme kylpyhuoneremontit Tampereella ja Pirkanmaalla yksityis- ja yritysasiakkaille.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä.

Remontti aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu normaalisti työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa maksuerätaulukolla. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen

Ammattitaidolla ja aikataulussa

Meiltä löytyy märkätilojen vesieristyssertifikaatin omaava henkilökunta. Sertifikaattia ei vaadita esimerkiksi omakotitaloissa tehtyjä remontteja varten, mutta remontoijaksi kannattaa silti valita sen omaavat työntekijät, jotta vältytään asennusvirheiltä ja mahdollisilta kosteusvaurioilta tulevaisuudessa. 

Henkilökuntamme monipuolisen osaamisen ansiosta pystymme tekemään muun muassa lattiavalut, muuraus- ja laattatyöt itse, säästäen asiakkaan aikaa ja vaivaa. Työntekijämme koostuvat taitavista remontointialan moniosaajista. 

Miten kylpyhuoneremontti etenee?

Kylpyhuoneremontin kesto riippuu remontin laajuudesta ja tehtävien töiden määrästä. Normaalisti omakotitalon kylpyhuoneremontti kestää 2-4 viikkoa, mikäli kylpyhuoneessa ei ole kosteutta eikä kuivatusta tarvita. Kuivatus lisää kylpyhuoneremontin kestoa merkittävästi. 

Kylpyhuone- ja saunaremontit sisältävät yleensä seinien, lattioiden, lauteiden ja katon uusimiset sekä mahdolliset väliseinien muutokset. Nykyisin kylpyhuoneeseen ja saunatiloihin on suosittua asentaa lattialämmitys, jollei sitä vielä aiemmin ollut.

Kylpyhuoneremontissa normaalisti puretaan ensin vanhat kalusteet ja pinnat pois, ja aloitetaan uuden tekeminen puhtaalta pöydältä. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia kalusteiden ja muiden hankinnasta, vaan me hankimme ne puolestasi.

Mikäli kylpyhuoneesta löydetään vesivahinko, meiltä löytyy kalusto kylpyhuoneen kosteusmittausta ja kuivattamista varten. 

Olemme pitkän historiamme aikana löytäneet hyvät aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit. Näiden ansiosta saat kauttamme tarvittaessa myös lvi- ja sähköalan palvelut.

Olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalauspalvelu Laine Oy
Ponkinkulmantie 28
39200 KYRÖSKOSKI

Y-tunnus: 1817910-9
Puh: 0400-730690

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalauspalvelu Laine Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa
Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat ry Maalarimestari logo