Palvelut » Remontti Tampere

Remontti Tampere

Tilaa remontti alan ammattilaiselta-  Maalauspalvelu Laineella on jo 30 vuoden kokemus onnistuneiden remonttien tekemisestä. Remontteja on monenlaisia, se voi sisältää pieniä muutoksia asunnossa tai tilojen suurempia saneerauksia. Yrityksemme pitkä kokemus onnistuneiden remonttien toteuttamisesta varmistaa, että työmme jälki on ammattitaitoista, laadukasta ja ajantasaisten standardien mukaista. Palvelemme kaikissa remonttitarpeissa Tampereella ja Pirkanmaalla. Tarjoamme remonttipalveluitamme pääasiassa yrityksille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse soittamalla numeroon 0400 730 690 tai sähköpostilla. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä.

Työ aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu yleensä työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa erissä. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen. 

Ammattitaidolla ja aikataulussa

Laaja-alaisen ammattitaitomme ansiosta pystymme tekemään monipuolisesti remonteissa vaadittavat erilaiset työt. Näihin sisältyvät muun muassa erilaiset matto-, laatoitus-, kirvesmies-, tasoite- ja maalaustyöt. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse palkata muita ammattilaisia ja yrittää saada eri toimijoiden aikatauluja sopimaan yhteen. Tämä säästää paljon aikaa ja mahdollistaa työn valmistumisen sovitussa aikataulussa.

Luotettavien yhteistyökumppaneidemme ansiosta saat kauttamme myös sähkö- ja lvi-työt.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Luotettavat palvelut

Olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa.
 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalauspalvelu Laine Oy
Ponkinkulmantie 28
39200 KYRÖSKOSKI

Y-tunnus: 1817910-9
Puh: 0400-730690

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalauspalvelu Laine Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
Pinta urakoitsija ry