Saneeraus Tampere ja Pirkanmaa

 

Tilaa saneeraus korjausrakentamisen ammattilaiselta-  Maalauspalvelu Laineella on jo yli 30 vuoden kokemus onnistuneiden saneerausten tekemisestä. Erilaiset saneeraukset kuuluvat olennaisena osana palveluihimme.

Teemme huoneisto- ja omakotitalosaneeraukset sekä liike- ja toimitilojen ja lääkäriasemien saneeraukset Tampereella ja Pirkanmaalla yksityis- ja yritysasiakkaille.

Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tulemme mielellämme paikan päälle katsomaan kohdetta, ja samalla käymme läpi mahdollisia toteutusvaihtoehtoja. Annamme tämän jälkeen kustannusarvion ja tarjouksen työstä. 

Työ aloitetaan aina asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Otamme huomioon asiakkaan toivoman aloitusajan, mikäli oma aikataulumme ja työtilanteemme sen sallii. Laskutus tapahtuu normaalisti työn valmistumisen jälkeen, mutta isommissa projekteissa työ voidaan laskuttaa maksuerätaulukolla. Yksityisasiakkaat saavat remonttiin tehdystä työstä kotitalousvähennyksen

Isommat saneerausprojektit voivat kestää useita kuukausia, riippuen työn laajuudesta ja projektin muiden toimijoiden aikatauluista.

Olemme pitkän historiamme aikana löytäneet hyvät aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit. Näiden ansiosta saat kauttamme tarvittaessa myös lvi- ja sähköalan palvelut.

Lääkäriasemien ja koulujen saneeraukset

 

Olemme tehneet muun muassa lääkäriaseman, talouskoulun ja muiden liiketilojen saneerauksia. Laajemman listan suorittamistamme saneerauksista löydät referenssit- sivulta.

Talouskoulun saneeraus

Talouskouluun tehtiin suuri saneeraustyö. Luokkatiloja muutettiin, seiniä purettiin ja uusia pystytettiin. Talouskouluun tehtiin myös uusi opetuskeittiö ja pienoisravintola baaritiskeineen. Saneerauksen yhteydessä kalusteet ja kylmäkalusteet uusittiin.

Pihlajalinna lääkäriaseman saneeraus

Pihlajalinna lääkäriasemalle tehtiin suuri sisätilojen saneeraus. Vastaanotto- ja laboratoriotilat sekä henkilöstön taukotila uusittiin ja huonekokoja muutettiin, johon sisältyi väliseinien purkamista ja uusien rakentamista. Näiden lisäksi kaikki pinnat uusittiin uudistetun ilmeen mukaisesti.

Olemme mukana Luotettava kumppani- ohjelmassa.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalauspalvelu Laine Oy
Ponkinkulmantie 28
39200 KYRÖSKOSKI

Y-tunnus: 1817910-9
Puh: 0400-730690

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalauspalvelu Laine Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
Luotettava kumppani logo Pintaurakoitsijat ry Maalarimestari logo